Veilig shoppen

Bij SpeelXL betaalt u veilig met uw eigen betaalkaart

Wij verzenden met PostNL

Over SpeelXL

SpeelXL is een jonge onderneming. Wij richten ons op exclusief houten speelgoed van hoogwaardige kwaliteit. Ons speelgoed is duurzaam en veilig. Onze kinderen verdienen het mooiste en beste speelgoed. Daarom zijn wij gestart met dit prachtige houten speelgoed. Hoe kunnen we onze kinderen met plezier laten leren? Met onze veelzijdige producten wordt dit mogelijk gemaakt.

Over SpeelXL

Speel XL is een jonge onderneming. Wij richten ons op exclusief houten speelgoed van hoogwaardige kwaliteit. Ons speelgoed is duurzaam en veilig en voldoet aan alle veiligheidseisen.

Onze kinderen verdienen het mooiste en beste speelgoed. Daarom zijn wij gestart met dit prachtige houten speelgoed.

Hoe kunnen we onze kinderen met plezier laten leren? Met onze veelzijdige producten wordt dit mogelijk gemaakt.

Het houten speelgoed draagt bij aan de ontwikkeling van uw kind. In een tijd waarin computers een grote rol spelen, hechten wij veel waarde aan het persoonlijk contact en het spelen met leerzaam houten speelgoed.

De kinderen ontwikkelen met ons houten speelgoed hun coördinatie, het herkennen van vormen, tellen en nog veel meer. Daarnaast draagt het ook bij aan de creativiteit. Ze kunnen zelf een dorp bouwen, spelen met een brandweer, of hun eigen treinrails leggen.

Onze houten producten hebben veelal meerdere functies. Naast het feit dat het bijdraagt aan de ontwikkeling is het ook een groot feest om met de Tooky toy en Disney producten te spelen.


  • Gratis thuisbezorgd
  • vanaf € 75
  • Voor 15u besteld
  • volgende werkdag in huis
  • Vragen? Stuur een app'je
  • naar 31 6 22 52 28 51